henuathatsit.ru

Хто такий бог

Відео: Хто такий Бог? HQ

Дана стаття Хто такий Бог і хто такі Боги готувалася мною давно, але ні як не складалося і не розгорталася для публікації на блозі розвитку людини нової епохи, поки не сталися події глобального метагалактіческом масштабу для всього людства планети Земля.

4 січня 2015 року сталася унікальна подія, Батько (ІВО) явив нову Волю для нашої планетарної раси, яка тепер буде називатися метагалактіческом расою - це перше. І друге виходить з першого цим рішенням Отця ми (службовці) і людство пройшли всі випробування, перевірки і подолали Богів в своєму розвитку (ні знаннями, ні розумом, ні могутністю і. Т.д). У попередніх епохах Боги вважали нас своїми рабами, і ця тенденція вкоренилася на планеті, в тому числі і через Християнську релігію. Ми більше не раби Богів. Закінчилося рабство Богів (Галактичної раси людей) на нашій планеті і ми стали ВІЛЬНІ від них. Наслідки цього рішення Отця для людства ми дізнаємося в НЕ далекому майбутньому. Про релігійне рабство Богу написано тут прочитайте і усвідомте від чого людина стала вільною.


Слово Бог ми часто чуємо від людей, які є віруючими з різним ступенем і глибиною релігійності. Про бога і богів багато інформації ми отримуємо із засобів масової інформації та телебачення у вигляді певних програм і передач. Цю тему обговорюють вчені, теоретики, філософи. Звичайним людям більше звично і зрозуміло релігійне сприйняття слово Бог. Релігія більше спирається на поняття Бог, Бог Отець, Боже, Господь Бог. Ми часто вживаємо такі слова, як: йди з богом, слава богу, дай бог, не дай бог, бог з ним, о Боже, і ми звикли і часто їх використовуємо, я б назвав несвідомо, автоматично вставляючи їх в діалогах і розмовах. І не важливо хто ти віруючий або атеїст все їх використовують за звичкою. Я не буду стверджувати, що це погано чи добре нехай кожен сам вирішує зробивши свій висновок після прочитання цієї статті.

Бог є одне з головних релігійних понять, що означає об`єктивувати надприродну міфологічну сутність, яка виступає об`єктом поклоніння. Таким чином, Бог в релігії наділений рисами ідеального, вищого істоти, в деяких концепціях він є творцем світу. Давайте розберемо правильні ці твердження чи ні.

Представник філософії російського космізму Володимир Соловйов так дав визначення хто такий Бог, філософія російського космізму, основа Філософії Синтезу. Бог - Абсолютно-суще, космічний розум, істота понад приватне, особлива організуюча сила. Розпадається на атоми, які своїми рухами організовують реальний світ. Бог, Творець, Батько - джерело життя, зовнішній управитель, изначальности. Єдиний космоеволюціонний процес - поєднання людини з Отцем, через його одухотворення, вдосконалення.

Релігії про Бога


Хто такий БогХто такий бог якщо подивитися в різних релігіях, то там є слово Бог, Бог Отець, Бог Аллах і так далі, який є джерелом усього, але в джерелах релігії, наприклад в буддизмі істинному, в першоджерелах слово Бог ніколи не застосовувалося. В Християнстві Ісус, як основоположник Християнства, ніколи не застосовував слово Бог він звертався завжди до Отця. У Православних віруючих вважається однією з головних молитвою це "Отче наш". Отче Старослов`янська форма кличного відмінка слова Батько. Велике оману полягає в тому, що люди, молячись і звертаючись за допомогою до вищих сил, до вищого розуму, до бога, до ангелів зберігачам, архангелів не доходили в своїх молитвах до Отця як першоджерела їх життя, хто такий Отець Небесний, Всевишній, Всемогутній , Творець.

молитва - це словесне звернення до Отця (практика Слова). Згодом молитви повернули до звернення до божеств, ангелам і архангелів як до захисників людей. (Ченці сходили в Ангелів, ангели прагнули в Богів) .Боже - це те ж звернення до бога.

Помилкове Сприйняття людини - це коли він не розрізняє щось вищестояще, наприклад Ангельство як форму життя і богів як форму вищестоящої життя, а також Владики (Вчителі), Батько не розрізняються і в підсумку все це для звичайної людини називається Божественністю. Сенс Божественного - це істоти могутні набагато більше ніж людина.

божественність -це істоти не людської природи, які наділені могутністю і можуть набагато більше ніж людина, а значить вони підпорядковують собі і людина повинна їм підкорятися і їх слухати. Це принцип релігійної ідеології в 5 раси, але це не було в Волі Отця.
В цьому була певна мета і завдання не допустити людство планети Земля до сприйняття Отця на пряму без посередників. І боги стали як би посередниками між людьми і істинним Джерелом життя людей. І всю попередню епоху людство йшло цим шляхом. Але серед людей були і інші, які спрямовані з різною швидкістю в різному ступені на пізнання нового і більш глибоко бачили і розуміли суть того, що відбувається в житті, їх називали Учнями, присвячених.

Наприклад раніше: поклонятися, молишся Богу отримуєш якісь благо і здібності, а не поклонятися Богу - не отримуєш. У людини спочатку природою, генетикою закладено право свободи вибору і свободи волі. Людина, апріорі, вільна істота. Він так створений Отцем.
І звідси, якщо ти хочеш чогось досягти, але не поклонятися якомусь Богу то у тебе ці можливості відсутні і людина був обмежений в досягненні і своєму розвитку на певному етапі. І ця позиція не зовсім правильно це з точки зору людства виходить, якщо ти не хочеш поклонятися Богу, а хочеш, припустимо, навчитися того ж, що Бог вміє, і тільки через поклоніння можна було прийти до якихось можливостям і понад здібностям. А це не зовсім правильне поклоніння, це завжди залежність. Ось в цьому полягало рабська залежність людей від богів, яку вони нав`язували людям і необхідно людству вийти з цього і подолати, свідомо вийшовши на усвідомлення нових смислів і сутностей. Ось це про що нам говорить, про те, що у нас не завжди є смислові розрізнення. Але коли вони з`являються, ми вже починаємо називати об`єкт чи суб`єкт, тим ракурсом того сенсу, який ми передбачаємо за своїм рівнем розвитку.

І ось Бог і Отець є істоти несуть якісь якісь можливості, здібності, якесь могутність для людини, причому для людини колишньої формації, Батько зараз творить людину зовсім іншого масштабу і інших можливостей. А навіть в цьому, коли починаємо вникати, ми розрізняємо, що Боги теж мають межі своїх можливостей і своєї досконалості.

Божественна форма життя


Хто такий Бог Боги як форма життя - це залишки Галактичної цивілізації людей, що деградували на Хто такі богінашей Планеті (з точки зору Метагалактики), які жили в синтезі 3-х планів, які були плани Планети тут, у них не було розвиненою ментальності і не було розрізнення тонкого і фізичного світів.

боги - це більш високорозвинена форма, лінія життя по порівняння з людиною планетарним. Які були форми життя на планеті в 5 раси читати тут.

боги - це не що відбулися люди Галактики (залишки Галактичного людства, яке саме себе винищила), з орієнтацією життя в Метагалактиці і Галактиці. Люди живуть мірність одного типу космічної матерії.

Боги володіла здібностями управляти законами природи на нашій планеті. Так як людина не навчився управляти цими законами і тому не володів цими здібностями. Що стосується релігії древніх греків і римлян, то це класичне багатобожжя, адже їх пантеон налічували кілька сотень різних божеств, які уособлювали як сили природи, так і небесні світила. Наприклад: Богиня Родючості, Богиня Краси, відчуваєте? Бог Зевс, Бог вогню Гефест, ось цього природного стихійного Вогню, і так далі. Тобто, це божества, які несли собою явища того чи іншого закону природи і якось допомагали людині в будуватися в цю природне середовище, взаємодіючи з людством, іноді, коректно, іноді, не дуже. Коректно, коли допомагали людям щось досягати, некоректно, коли ставили людей в залежність від себе. Чого вартий легенда про Прометея титану стародавнього роду богів, який подарував людям вогонь знань і ремесел, запустивши цим технічний прогрес. Причому, зробив це діяння проти волі богів, за що і поплатився. Висновки робіть самі про сутність і розвиненості богів. За формою вони були схожими на людську, але не всі. Згадаймо стародавні міфи, оповіді вони відображають їх суть, там були людські і тваринні форми, тому боги є, що не відбулися людьми до кінця.

боги не відбулося тим, що по суті своїй і за змістом, а потім і по поведінці свого по відношенню до людства на планеті Земля. Бачачи, що вони більш могутніший ніж планетарні люди вони дозволили собі з планетарних людей робити рабів. Цей висновок можна скласти, якщо систематизувати стародавні джерела і міфи. Вони дозволили собі як тварин підпорядкувати людини не розгледівши в ньому собі рівного, але знаходився на іншому етапі розвитку більш нижче стоїть по відношенню до богів. Цим боги порушили закон Батька "Усі рівні перед Отцем". Вони вимагали від людей служіння і підпорядкування їм. Це є тварини принципи життя, а не людські. За розвитком боги були ваше нас, але до кінця в людини зійти не змогли. У Батька багато ліній життя і всі вони різні, все йдуть своїм шляхом і як можуть, так і розвиваються. І людина в цьому розмаїтті форм і ліній життя займає свою позицію і розвивається від одних стандартів (або расове розвиток) йдучи до інших стандартів виконуючи їх.

Хто такий БогЛюдина зовні богів сприймав в людській подобі, але були і обличия тварини такі як єгипетські, індійські, божества і інші. І люди символічно вищу форму життя називали божественної і поклонялися богам і вірили в бога. Люди прагнули наслідувати і молилися іншій формі життя, а не джерела свого життя, яку дав кожній людині Батько.

Хто такий бог якщо брати з точки зору метагалактіческом смислів, а Метагалактика розгорнулася тут і зараз на планеті і діє на всіх і на все навколишнє середовище. То з позиції спостерігача з Метагалактики є чітке визначення, хто такі боги. Бог - це форма життя не є Отцем, Батько як джерело життя кожного з нас - це є Сутевой поняття, яке визначає Філософія і вчення Синтезу. Боги вони по якостям і властивостям були могутніми управителями на планеті вони володіли здатності керувати природними стихіями. Вони брали на себе відповідальність, за управління, вводячи як би посередництво між людиною і Отцем, беручи на себе певні функції не маючи на це повноважень - це є головна проблема богів, яку вони не змогли побачити і подолати і цим не зійшли в Метагалактику.

З точки зору Алфавіту Отця "Спочатку було Слово" і слово бог може нас розвивати, направляти якось, але бог не приведе нас до джерела життя, яким є Отець. Нові умови життя розвивають в кожному з нас Свідомість і Усвідомленість. Осмислення цього переводить нас на інше сприйняття навколишнього нас життя і процесів у ній, а так само відношення до Отця. Ми поки не розуміємо і не бачимо багатьох процесів для нас не прозорі дії, які відбуваються навколо нас, і в нас в тому числі. Ми не завжди бачимо різних ієрархічних рівнів і сутностей, різних процесів. Але якщо ми вчимося і спрямовується, то нам дано по праву бути Творцями і творити з Отцем нове життя, переходячи на більш високі рівні сприйняття еволюційного розвитку. У богів можна було навчиться як хорошого, так і поганого.

Що було негативно у богів, що не потрібно брати.

• Вони не до кінця висловлювали Отця.
• У своєму могутність по відношенню до планети і людям вони могли дозволяти собі маніпуляції з людьми. Це є тваринний принцип управління. Я бог я вище тебе є чоловік нижче, це є прояв гордині. Можна сказати відносини начальника і підлеглого.
Поділися в соціальних мережах:


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Схожі
Кінець світу: як це будеКінець світу: як це буде
Казки про те, як з`явилися народиКазки про те, як з`явилися народи
Вчені спростували відому теорію зародження життя на планеті земляВчені спростували відому теорію зародження життя на планеті земля
Найабсурдніші теорії змовиНайабсурдніші теорії змови
Апокаліпсис 2012 збудуться пророцтва майяАпокаліпсис 2012 збудуться пророцтва майя
» » Хто такий бог
© 2021 henuathatsit.ru