henuathatsit.ru

Сила туринської плащаниці

Распятіе Ісуса Христа - незвідане таїнство, яке шанується культурами багатьох країн світу! Що ж в ньому такого унікального? Справжні християни надають цій події велике значення, так як він після розп`яття вознісся. І це означало його святість. Завдяки цим подіям зародилося Християнство, одна з наймасовіших релігій світу.

Християни шанують лик Христа і Діви Марії, які відображені на іконах. Вони поклоняються їм, підносять дари і прохання. Християнська церква у багатьох країнах має силу не меншу ніж уряд країни. Проти Церкви сьогодні мало хто зважиться виступити. Але така тенденція спостерігається в деяких країнах світу всього з пів століття. До цього Церква піддавалася гонінням і осуду. Навіть хрещення дітей в деяких країнах вважалося злочином.

Все, що відомо про життя і вознесіння Ісуса Христа - це рукописи, частина яких збереглися до наших днів, а частина їх цілком може бути і фальсифікацією. Крім того, сВременное науковий світ бореться з християнським світом заради відновлення «справедливості». Причиною тому те, що все більше вчених сходяться на думці, що насправді Воскресіння Господнього не було. Воно взагалі не відбувалося. У той же час, прихильники християнства стверджують, що існує незаперечний доказ зворотного - Туринська Плащаниця.

Що це таке? Яке значення вона має для релігійного світу в цілому?

Туринська Плащаниця - це за переказами полотно в яке було загорнуто бездиханне тіло Христа після розп`яття. Але як же такий древній артефакт зміг зберегтися до наших днів?

Плащаниця зберігається в Турині, до неї щорічно здійснюють паломництво сотні мирян. Вона володіє неймовірною силою, так вважають екстрасенси, але про все по порядку ...

Chiesa del Santo Sudario (Santo Sudario church), in San Domenico street n ° 28. Image of the

"Class =" aligncenter size-medium wp-image-53376 "alt =" Turin, Italy - Sacred Shroud "src =" https://i1.wp.com/tainy.net/wp-content/uploads/2016/03 /Depositphotos_6297974_original.jpg?resize=650%2C433 "data-recalc-dims =" 1 "/>

До наших днів плащаниця збереглася чудом, так як її намагалися спалити кілька десятків разів, її крали з музеїв і приватних сховищ. Колекціонери релігійних артефактів стверджують, що вона є неймовірно потужним захисним атрибутом і що при правильному її використанні можна отримати небесну благодать. Все це здається великою казкою і вигадкою, але як тоді пояснити унікальну її особливість? Адже на ній видрукуваний лик Христа в повний зріст.

Вчені розходяться в думках. Одні вважають, що віддрукуватися міг лик будь-якого чоловіка, але фігура дуже схожа за описами на фігуру Христа. Крім усього іншого, на ній добре видно і обличчя Спасителя. Але як таке може бути? Адже тіло було просто замотано в льняне полотно. Як на ньому міг відбитися Христос в повний зріст? Адже достеменно відомо, що в момент смерті Христа, ніяких хімічних реактивів, які змогли б дати такий ефект ще винайдено не було.

Для кращого розуміння варто пояснити що на Плащаниці видрукувана в повний зріст фігура чоловіка середніх років з численними пораненнями з яких сочилася кров. Ця кров і залишила більшість відбитків на Плащаниці. Крім усього іншого, на ній видрукуваний лик чоловіка. Проекція настільки чітка що можна намалювати його портрет.

Коли вчені створили тривимірну проекцію особи - вони побачили перед собою лик Ісуса.

Як ми вже згадували вище її неодноразово намагалися знищити. Спалити, втопити, будь-яким способом від неї позбутися. Але, якщо вірити історичним довідками, вона не горить у вогні і неможливо з нею нічого подібне зробити.

Багато екстрасенси приїжджають в Турин для того, щоб насититися енергією і інформацією від Плащаниці. Однак багато хто все ж продовжують стверджувати, що вона є підробкою, а оригінал давно вже зник з лиця землі. Але сьогодні офіційна Церква спростовує ці чутки. Крім того, в світі існує ще дев`ять копій Плащаниці. Ці копії розподілені за європейськими центральним храмам інших країн. Що характерно, вони освячені від оригіналу Плащаниці і також несуть з собою частинку божественної енергії.

До питання про те, як лик Христа міг відбитися на полотні, вчені провели експеримент. Вони взяли добровольця, якому було завдано приблизно ті ж травми що і Христу. Людина також стікав кров`ю і потів через попередньої фізичного навантаження. Коли випробуваного завернули в льняне полотно і залишили в ньому на пару годин - вчені дійшли дивовижного висновку. Льон вбирає піт і кров людські і вони чітко відображаються на його тильній стороні.

Таким чином, дійсно Плащаниця могла належати Христу, так як лик святого міг відбитися на ній природним способом. З цього випливає, що Плащаниця - це дійсно те лляне полотно, в яке загорнули після розп`яття Христа.

Сьогодні все більше число вчених продовжують вивчати феноменальне явище, яке супроводжує Плащаницю. Мова йде про те, що вона випромінює певні хвилі. Часто їх випромінювання хаотична. Складається таке відчуття що полотно дихає і живе.

Екстрасенси стверджують, що полотно дійсно живе своїм життям. З одного боку, це наводить на дивні думки. І навіть побоювання. Але біоенергетики стверджують, що так і повинно бути. Плащаниця несе в собі енергетик вищого розуму, вищої сили. Тому вона і живе. Також існує теорія що силу вона свою має від молитов, які виголошуються над нею паломниками.

Навіть сьогодні на неї неодноразово здійснювали замах, намагалися знищити, викрасти. Прихильники окультних наук стверджують, що, знищивши її, настане хаос на планеті. Багато вчених не згодні з цим твердженням і не бачать в ній нічого настільки надприродного.

У будь-якому випадку, Туринська плащаниця є унікальною пам`яткою історії та культури християнського народу. За енергетиці та цілющу силу немає в світі жодного артефакту, подібного до неї. Це ласий шматочок для приватних колекціонерів і езотериків. Навіть на її копії неодноразово здійснювали замах. Але, мабуть, вищі сили зберігають її в цілості для того, щоб будь-який бажаючий міг до неї прикластися. Вона володіє цілющими властивостями. З її допомогою і за допомогою молитов людина може знайти душевний спокій. Щорічно тисячі паломників наближаються до Бога завдяки відвідуванню Турина і прикладання в Плащаниці. Скільки ж ще таємниць вона в собі таїть? Чим ще здивує людство?

Поділися в соціальних мережах:


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Схожі
Марії магдалини мала дітей від ісуса христа?Марії магдалини мала дітей від ісуса христа?
Таємниці великодніх дарівТаємниці великодніх дарів
Туринська плащаниця не хоче відкрити свої секретиТуринська плащаниця не хоче відкрити свої секрети
Чим відрізняється віра для християн віри для мусульманЧим відрізняється віра для християн віри для мусульман
Які існують пророцтва старців про останні часиЯкі існують пророцтва старців про останні часи
» » Сила туринської плащаниці
© 2021 henuathatsit.ru