henuathatsit.ru

Спокуса вірою

Відео: Сивацька Міла Хороший хлопець ОСОБИСТА ЖИТТЯ Спокуса Веселка любові

спокуса віроюЦе стаття про віру, молитву, Еволюцію і усвідомлений вибір. Буде цікаво для досвідчених практикуючих, для тих, хто давно стоїть на шляху розвитку і самовдосконалення. Я зазвичай намагаюся не писати на релігійні теми, щоб не ображати нікого. Не хочеться вносити зайвий хаос у світ, в якому цього хаосу і без мене достатньо. Тому, все написане нижче вважайте моїм оціночним судженням. А я постараюся бути делікатним.

Про як щасливі були ті дні, коли я молився Богу. Така підтримка, така міць ... Ще не з`ясувалося, що я молюся зовсім не Богу :))

Взагалі, як і вчить політеїзм «богів» багато. Це величезні Істоти, що володіють колосальною силою, усвідомленням і впливом. Але жоден з них, не є істинним Богом, Творцем.

Однак, більшість віруючих в своїх молитвах вступають в контакт не з тим, кому моляться. Так, вони отримують підтримку, допомогу, і навіть часом трапляються чудеса.

Підтримку вони отримають від інших віруючих, налаштовуючись на певну «частоту», погоджуючи своє усвідомлення і думки, з усвідомленням і думками інших віруючих, причому навіть тих, кого в цьому світі немає. Це зазвичай називають «егрегор», але назва ця мені сильно не подобається.


Коли я зрозумів, що до чого, то вирішив відмовитися від цього. Адже ці шляхи ведуть не туди, куди я прагну.

Звичайно, це не просто. Набагато легше перекласти відповідальність за те, що відбувається з тобою і твоїм життям на Бога. Але мені ближче позиція наших предків слов`ян, а також толтекского шаманів. Позиція в тому, що кожна людина сама відповідає за своє життя, і за свою Еволюцію.

Але коли зробиш чергову серйозну дурість, або помилку, або просто проленішься, і не зачистили вчасно затемнення Душі, тоді тобі стає так погано ... І виправити себе так важко ... І тоді, часом виникає ностальгія за тими часами, коли молився.

Виникає спокуса: «Давай помолимося, і через пару хвилин все виправиться».

І в такі моменти доводиться говорити собі: «Ти сам робив помилки, ти сам лінувався - тобі і виправляти». І після витрачаєш день, а може і більше, щоб знайти - а де ж ти все-таки помилився, і виправити. І поки ти не зробиш це - тобі погано.

З ростом сили і здібностей зростає і відповідальність за те, що ти робиш. Точніше повинна рости)) Якщо сила твоя стає більше, ніж твоя чистота і гармонія, то ти починаєш поранити себе. Тому тут або слабкіше ставати (тобто деградувати) - або ощіщать свою Душу, свій Дух, і тіло до речі теж.

Алекс Архат
Еволюція2.рф
Поділися в соціальних мережах:


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Схожі
Хто написав молитвиХто написав молитви
Зв`язок з богомЗв`язок з богом
Як попросити допомоги у богаЯк попросити допомоги у бога
Якому святому молитися, щоб знайти роботуЯкому святому молитися, щоб знайти роботу
Невідомий кармічний урокНевідомий кармічний урок
» » Спокуса вірою
© 2021 henuathatsit.ru