henuathatsit.ru

Таємниці можливих нащадків ісуса

Д

про цих пір залишається відкритим питання чи був Ісус одружений і чи були у нього нащадки. Наприклад, ієрархами Церкви заперечується сам факт того, що Ісус був одружений. Але, в той же час церковники докладають максимальних зусиль, щоб погасити обговорення в суспільстві сім`ї Спасителя.

Але деякі вчені-богослови не приховують своїх знахідок. Наприклад, професор богослов`я з Гарварда Карен Кінг продемонструвала результат вивчення якогось стародавнього папірусу, знайденого в приватній колекції. У ньому було тільки вісім рядків, написаних на коптською мовою і, найімовірніше, це був фрагмент Євангелія і в ньому говорилося про дружину Ісуса Христа - «Ісус сказав їм: моя дружина». Крім того, існує ще маса непрямих доказів того, що Спаситель був одружений. І ці відомості порушують офіційну версію Ватикану.

Фахівці знають про те, що існує кілька версій Євангелія, деякі з них були знищені церковниками. Але, оголосивши відомості про особисте життя Спасителя єрессю, ієрархи церкви не змогли від неї позбутися насправді. Канонічними визнані тільки чотири Євангелія, інші Церквою для прочитання не рекомендуються. Такими «відкинутими» Церквою стали тексти Євангелія від Марії, Фоми і Філіпа, що стали доступними тільки недавно. І хоча вони написані пізніше, ніж Євангелія від Іоанна, Марка, Матвія і Луки, це цей факт не є приводом для недовіри їм.

Відео: Територія помилок з Ігорем Прокопенко. Випуск 49 від 28.01.2014

Треба відзначити, що відомості про сімейний стан Ісуса навмисно не були включені в текст Нового завіту, щоб не виділяти нікого з учнів Христа. Проте ранньо християнські автори святих текстів неодноразово згадували слова «дружина Ісуса». Навіть в канонічних Євангеліях слід звернути увагу на те, що після воскресіння Син Божий з`явився раніше всіх Марії Магдалині. Навряд чи він міг з`явитися до простій жінці (нехай навіть і колишньої блудниці, що стала на праведний шлях), якби вона не була йому близькою людиною, а найімовірніше, дружиною. Якщо згадати традиції, то незаміжня жінка не могла знаходиться серед учнів пророка під час мандри. В одному з «відкинутих» Євангелія від Філіпа говориться про те, що учні Ісуса приревнували Марію Магдалину до свого вчителя. Особливо їх обурювало те, що пророк цілує Марію Магдалину в губи. Якщо це так, то навряд чи Марія була звичайною послідовницею Ісуса - напрошується більш правдоподібний висновок, що вона була дружиною пророка.

scan0001

Існує опис якоїсь церемонії яку спостерігали учні Христа - Марія Магдалина вимила ноги Спасителя і обтерла їх своїм волоссям. А адже це, за давніми традиціями, є одним з ритуалів весільної церемонії. Ще одним непрямим доказам звершення шлюбного обряду є розмова між Ісусом і його матір`ю про брак вина за столом. Саме тоді пророк звернув воду в вино, чим викликав захоплення гостей: «Кожна людина подає перше добре вино, а як понапиваються, тоді худшее- а ти добре вино аж на досі».

Також відомо, що Ісус позитивно ставився до шлюбу. В Євангелії від Луки сказано: «Хіба ви не читали, що Творець з самого початку створив чоловіка і жінку? Так нехай чоловік залишить батька й матір, і пристане до своєї жінки, і будуть двоє єдиною плоттю ». До речі, згідно з староєврейською звичаям, вчителем не міг стати неодружений чоловік. Закон свідчив - «Неодружений людина не сміє вчити інших».

Історики впевнені, що предками Ісуса є давньоєврейські царі Давид і Соломон - тому, напис на хресті «цар юдейський», на якому був розп`ятий Ісус був не знущанням, а констатацією факту. Можливо та жорстокість, з якою зверталися з Ісусом його кати, і була пов`язана з його правом на єрусалимський трон. Правда була одна проблема - для жителів Єрусалима Ісус хоч і був знатного роду, але для них він був стороннім. Одружившись з Марією Магдалиною, яка походила з цих місць і була нащадком князівського роду, пророк і його спадкоємці ставали значимою політичною фігурою в Єрусалимі. В Євангелії від Фоми і Філіпа говориться про дітей Христа. Овдовіла Марія Магдалина, після страти чоловіка, разом з дітьми спішно покинула Юдею. Згідно зі свідченнями очевидців, саме вона забрала з собою чашу Грааля (кров Ісуса), що стала самої шанованою реліквією християнства.

За деякими даними, сім`я Ісуса переїхала на південь Франції і жила в одній з єврейських громад. Дослідники Генрі Лінкольн і Річард Лей проаналізували безліч переказів і легенд, що існують в Провансі (Франція). Вони написали цікаву книгу «Священна загадка». У ній автори посилаються на те, що у альбігойців (християнське релігійне рух на півдні Франції) «сплив» святий Грааль. До того ж саме на півдні Франції знаходиться безліч соборів і церков, присвячених Марії Магдалині.

Збереглося сімейний переказ однієї з найстаріших сімей Франції - сеньйорів де Транкавель. Вони ведуть свій рід від династії Меровінгів. Де Транкавель впевнені, що легендарний Меровей, що дав ім`я своєму роду, є прямим нащадком Марії Магдалини та Ісуса. Всі нащадки династії Меровінгів носили довге волосся, мали родима пляма у вигляді хреста і мали особливим розрізом на голові, який призначався для спілкування з богом (аналогічний розріз був і у Ісуса). До сих пір ходять легенди про те, що Меровинги були наділені чудотворними здібностями: вони вміли перетворювати воду на вино, лікувати важкі хвороби. Цікавий факт: один з нащадків Меровінгів - Готфрід Бульйонський брав участь в хрестовому поході на Єрусалим. Після вступу в Єрусалим, коли стало питання про воцаріння його на єрусалимському престолі, він відмовився, пославшись на те, що не буде коронуватися в місті де стратили Ісуса.

Також в 480 році Меровинги врятували Римську Церкву від дій вестготів, які послаблювали владу Риму і руйнували християнські храми - доля Риму висіла на волосині. У цій ситуації Папа приймає несподіване і далекоглядне рішення. Знаючи правду про походження Меровингов, він уклав з нащадком династії королем франків Хлодвигом I пакт. Суть його в тому, що Хлодвіг приймає католицьке християнство, а Церква нарікає його Новим Костянтином і передає йому в управління всі землі Римської імперії. Автоматично Римська католицька Церква набуває статусу головної європейської Церкви, а клан Меровингов набуває статус імператорів Священної Римської імперії, що виникла на руїнах Стародавнього Риму. Франки приймають християнство. Новий Костянтин починає боротьбу з ворогами Риму. У 507 році Хлодвіг в битві при Вуйе, остаточно розбиває вестготів, потім звільняє Каркассон і Тулузу. Хлодвіг I помер в 511 році. Його імперія була розділена на чотири частини між його синами. Понад століття Меровинги правили практично всією Європою. Але, Меровинги припустилися фатальної для династії помилку - вони правили руками своїх адміністраторів-мажордомів. За це народ прозвав Меровингов «королями-ледарями» і таке зневажливе ставлення до процесів управління призвело до трагедії всю династію.

Клин розладу між Католицькою Церквою і Меровінгами був вбитий після підступного вбивства одного з Меровінгів - Дагоберта II. Цьому нащадку Ісуса довелося прожити складне життя. У п`ятирічному віці він був викрадений мажордомом і відправлений до Ірландії. Через 15 років він одружився на вестготской принцесі Гізелі (місто Разес) і, живучи в оточенні вестготів переймається ідеями заперечують роль Церкви в спілкуванні з Богом. У 674 році Дагоберто II займає трон, згідно спадкового права. У нього було безліч планів щодо посилення свого королівства, але його підступно вбили на полюванні. Вбивця планував знищити всю родину короля, але сестра імператора змогла вчасно переправити сина короля Сигиберта IV до родичів матері в Разес - з тих пір хлопчика називали Плант-Ар, що означало «палкий втеча». Церква виправдала вбивство Дагоберта II - і з цього моменту між династією іудейських царів і католицькою церквою настав час протистояння.

У 741 році трон династії Меровінгів був захоплений сином Карла Мартела - пепіно Коротким. Новий володар назвав свою династію в честь свого батька - Каролингами.

Але і у Меровингов залишилася вотчина - до цього часу навколо міста Разеса утворилося невелике незалежна держава, де правили нащадки династії Меровінгів. Каролінґи визнали цю державу, а Церква зробила вигляд, що не знає нічого про існування цієї держави. Церква йде на підробку - оприлюднить фальшиву «Дарчу Костянтина», по якій вона отримує не тільки всі права і стан римського імператора з Меровінгів, але і привласнила собі право призначати королів. Коронований церквою на престол римської імперії Пепин Короткий розуміє, що займає цю посаду незаконно, тому що трон римської імперії міг займати тільки нащадок з династії Меровнігов. Щоб якось завуалювати це зрада, Каролінґи одружуються на меровінговскіх принцес. Їх цього випливає, що всі подальші нащадки Каролінгів, по жіночій лінії, також відносяться до Меровингам.

У 928 році нащадок Меровингов Годфруа Бульйонський створює орден Сіону. Перед орденом ставитися основне завдання - довести, що Ісус не вмирав на хресті. Мета Меровингов відплатити католицької церкви за зраду. Якщо орден Сіону оприлюднить земну природу Ісуса, церква втратить сенс і стане непотрібною. Орден Сіону функціонує і до цього дня. Він став джерелом найзагадковіших таємниць в історії людства. Меровинги організували Хрестовий похід, щоб звільнити Гроб Господній від мусульман і повернули його християнам в 1099 році - Царі Ізраїлю через більш ніж тисячолітній період повернули собі законне місце. Відразу ж Меровинги дали вказівку будувати на горі Сіон добре укріплене абатство Нотр-Дам-дю-Мон-де-Сіон, яке і стало основною базою ордена Сіону. Спадкоємці Меровингов, гідно оцінивши роль Годфруа Бульонского в поверненні династії на батьківщину вибрали його королем Єрусалиму, але він відмовився від цієї честі в користь свого брата Бодуена I.

Відео: Приховані факти з життя Ісуса Христа і Магдалини

Ще одна найзагадковіша гілка людської історії - Орден бідних лицарів Христа (тамплієри). Орден був заснований великим магістром Ордену Сіону - Гуго де Пейном. Вважалося, що орден тамплієрів грунтувався для допомоги паломникам, що пересуваються по дорогах Палестини. Але тамплієри зовсім не патрулювали палестинські дороги, а займається пошуком Формального Докази для ордена Сіону. І вони його знайшли. Знайдене Доказ Меровинги ховають в Ренн-ле-Шато (колишній Разес), де зберігалися всі скарби Меровингов. Церква приймає рішення про визнання ордена тамплієрів. Сам орден набирає силу, владу і стрімко багатіє. З 1146 на плащах тамплієрів з`явився знак Меровингов - червоний хрест з роздвоєними кінцями. Настав час, коли Пріорат Сіону і орденом тамплієрів керував один і той же великий магістр Бертран де Бланшфор - організації злилися в одну. Бертран де Бланшфор 1156 року закликав німецьких шахтарів, які при строгому дотриманні таємниці споруджували підземні сховища в занедбаних шахтах. Саме при де Бланшфор орден тамплієрів стає наймогутнішою організацією, яка втручалася в політику світових держав на найвищому рівні. Але розкіш і вседозволеність тамплієрів погубили Орден. Після смерті короля Єрусалиму Бодуена IV, тамплієри порушують перемир`я з мусульманами і через два роки в Єрусалим вступають воїни аллаха. Тамплієри повертаються до Франції. Відбувається розрив між Орденом Сіону і Орденом Храму. В ордені Сіону починається кардинальна перебудова. Вони допускають витік відомостей про Святий Грааль, щоб відвернути загальну увагу від головної таємниці Ордена - таємниці розп`яття Христа.

Вся подальша історія Європи наповнена спробами проникнення членів Ордена Сіону до вищих ешелонів влади всіх європейських країн, повернення на трон нащадків Меровінгів і постійне розгойдування фундаменту Католицької Церкви.

Але і Церква також вживає заходів зі знищення Пріорату Сіону. І привід знайшовся - вбивство в 1208 легата Папи - П`єра де Кастельно. Починається Альбігойські хрестовий похід, в якому бере участь 30-ти тисячна армія хрестоносців. Ця армія безжалісних убивць - знищує все на своєму шляху. «Вбивайте їх усіх. Бог потім розбере своїх! »- дає їм напуття легат Папи Інокентія III. Найвідомішим епізодом цих часів є захоплення хрестоносцями замку Монсегюр, де зберігалася головна святиня Меролінгов. В ніч з 16 березня 1243 роки перед падінням Монсегюра четверо присвячених винесли скарб Меролінгов із замку. Всіх залишилися захисників Монсегюра хрестоносці спалили на вогнищах.

Король Генріх III Австрійський пригрозив тамплієрів конфіскацією їхнього майна і отримав від них відповідь: «Поки ти будеш справедливий, ти будеш царствовать- але якщо ти порушиш справедливість, ти перестанеш бути королем!». Це нахабство не залишилася безкарною - 13 жовтень 1307 за наказом короля Франції Філіпа Красивого все тамплієри були арештовані, їх знайдене майно конфісковано. У 1314 році на багаття зійшов останній великий магістр тамплієрів Жак де Моле. Однак міфічні скарби тамплієрів так і не були знайдені.

Існує легенда, що коли святий Ремігій хрестив Хлодвіга з династії Меровінгів, він передрік, що панування династії тривати до Кінця Світу. Схоже, пророкування збувається - майже всі королі Франції були нащадками Меровингов, а також і правителі інших країн, наприклад, іспанські Бурбони. Нащадками Хлодвига вважаються і деякі правителі Росії - Іван Грозний і представники династії Романових.

Таємниця нащадків Ісуса завжди буде розбурхувати уми людей. На сьогодні нам тільки відома дуже маленька частина інформації про можливих нащадків Спасителя. Хочеться вірити, що з часом людство стане гідним того, щоб дізнатися правду про Ісуса і його сім`ї.

https://youtube.com/embed/EDG_pL9Nj9g

Поділися в соціальних мережах:


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Схожі
Кращі фільми про ісуса христаКращі фільми про ісуса христа
Нове дослідження: христа ніхто не розпинавНове дослідження: христа ніхто не розпинав
Марії магдалини мала дітей від ісуса христа?Марії магдалини мала дітей від ісуса христа?
Ісус і тросніковая горілкаІсус і тросніковая горілка
Хто написав молитвиХто написав молитви
» » Таємниці можливих нащадків ісуса
© 2021 henuathatsit.ru