henuathatsit.ru

Просвітлення - це повернення до себе

Відео: Техніка "Повернення до себе"

Просвітлення - це повернення до себеІснує думка, що просвітлення - доля деяких Вибраних. Проведіть маленький тест і уявіть собі, як виглядає просвітлений людина? Швидше за все, ви уявите собі ідеальний образ, щось на зразок неземного відлюдника з ангельським обличчям і німбом над головою.

Яким ви уявляєте собі, наприклад, Ісуса, Будду, Крішну? Далекими, недосяжними аватарами. Богочоловік, яким можна лише трохи наслідувати, так як цього досконалості ніколи не досягти.

Або уявіть, що ви побачили просвітленого людини. Як він буде виглядати? Як ви визначите, що він просвітлений, якщо він не скаже цього? Швидше за все, ніяк. Тому що просвітлені - такі ж люди, з плоті і крові. Вони дихають тим же повітрям, ходять по тій же землі. Вони можуть мати звичайну зовнішність, що не виділяє їх з натовпу.

Насправді, звичайно, у просвітлених є свої відмінності. Ці відмінності - на рівні вібрації, енергетики, якості та рівня свідомості, їх можна відчути внутрішньо.

Але взагалі-то це не є темою, про яку тут буде говоритися. Суть в тому, що просвітленим може стати не якийсь абстрактний йог або святий, а конкретно - ви самі. Навіщо це потрібно? Якщо у вас виникло це питання, то, напевно, вам це поки що й не потрібно, і це ваше право і ваш вибір. Тому що ми самі вибираємо свою долю або скільки втілень нам жити в круговороті сансари.

Ви можете вже в цьому житті стати просвітленим / пробуджені людиною, і це доля не тільки обраних. Кожен з нас - і є обраний, тому що ми - частини єдиного Цілого, в кожному з нас є початкове безмежне свідомість. І Будда частина цього безмежного свідомості, і ви, і я, і кожен з людей.

Тому ви також, як і Будда, і просвітлені вчителі, можете стати просвітленими вже в цьому житті. Хоча "стати" просвітленим або "досягти" просвітлення - це невірні слова. Вам не потрібно ставати, це вже є в вас, це присутнє в вас спочатку. Питання в тому, що его, розум заважає вам усвідомити це.

Одна з пасток розуму, яка заважає повернутися до цього споконвічного свідомості - відчуття того, що Будда - великий, а ви в порівнянні з ним маленький. Але вам і не потрібно стати другим Буддою або Ісусом! Бог не запитає, чому ви не стали Буддою або Ісусом, він запитає, чому ви не стали собою? Якщо ж ваш розум нудно повторює, "хто я такий, щоб стати просвітленим?", Що ж! - уявіть для початку, що ви станете маленьким Буддою, а не великим Буддою.

У цьому немає різниці - звичайний ви, маленький, великий або якийсь ще. Важливо, щоб ви повернулися до початкового стану свідомості. "Просвітлення" - це теж в якійсь мірі ярлик. Розум може чинити опір: "Це ти вирішив стати просвітленим? Не сміши мене, ха-ха-ха!" Тому ви можете називати це поверненням до себе, в початковий стан свідомості, знайти себе, знайти Бога в собі, пробудженням або якось інакше.

Всі ці слова - це лише визначення і терміни. Головне - відкинути саму думку, що просвітлення - це не для вас, а для деяких обраних. Забудьте про це і викиньте цю думку з голови !!! Так, кожен з нас - лише крихітна частинка світобудови, але в той же час в кожному з нас є божественне, нескінченне, безроздільне свідомість, так як Джерело у всіх людей єдиний.

Інша пастка его (розуму) - це ярлики і судження. В принципі, це одне і те ж, тому що саме судження навішує ярлики. Припустимо, ви говорите: я недостатньо хороший, щоб стати просвітленим. Або: я поганий, я недосконалий, я ... Зупиніть це !!! Початкове свідомість, яке є в вас, не причетне до цього. Воно не є добре, гарне, воно не є недосконалим. Те, що ви думаєте про себе - це ваше его. Але ваше помилкове его не їсти справжнє Я!

"Не судіть, і не судимі будете" - це означає, зупиніть судження і засудження. Тому що судження (поганий-хороший, святий-грішний, добрий-злий і т.п.) створює подвійність, пастку дуальності свідомості.

Третя пастка ілюзорного свідомості - карма і гріхи. "Я занадто багато згрішив і мені місце хіба що в пеклі", "У мене погана карма". Відкиньте це !!! Створювало карму, здійснювало гріхи ваше помилкове его. Ваше початкове свідомість не створювало карми і не здійснювало гріхи. Карма повертає вас в колесо сансари, змушуючи бігти по одному і тому ж колі циклічності, поки ви не усвідомлюєте, що ви - це не ваше тіло, не розум, не его, а щось інше. Відкиньте слідства і подумайте про причини, яка створювала все це. Ця причина - ваше помилкове его, яке потрібно відкинути.

Гріхи ... Це не те, що можна просто так взяти і забути. Але Богу не потрібно, щоб ви жили з вічним почуттям провини і віддавалися зневірі (яке в християнстві - теж гріх!). Це те, що потрібно усвідомити. Це те, в чому потрібно покаятися. Чи не поверхнево, а всім серцем. Переживіть це так глибоко, наскільки це можливо, виправте наслідки своїх помилок, наскільки це в ваших силах, а потім відкиньте їх.

Ніхто не ідеальний. Будда, Христос, Крішна, Ошо - ніхто з них не був ідеальним. Навіть вони, ці досконалі люди, Учителя, робили помилки! Досконалість - це не недосяжний ідеал, а то початкове свідомість, з його Космічними Законами і Принципами, яке закладено в кожному з нас.

У наш час з`являється все більше людей з високим рівнем свідомості і з високими вібраціями. Народжуються діти-індиго і кристальні. Все більше людей досягає пробудження і просвітлення. І знаєте чому? Тому що при переході в нову еру підвищилися вібрації. Стало можливо те, що не було можливо в епоху темряви і неуцтва. З`являються знання, які були загублені. З`являються послання і Ченнелинг, які допомагають людям підвищити свої вібрації. З`являється безліч інформації, яка допомагає трансформувати двоїсте ілюзорне свідомість, помилкове поділ его, розширювати свою свідомість, досягти пробудження і просвітлення.

Підвищуючи свої вібрації, ми допомагаємо і іншим людям підвищити свої вібрації і рівень свідомості. "Спасися сам - і врятуються тисячі". Повертаючись в в початкове чиста свідомість, ми знаходимо гармонію і робимо нашу планету краще. І особливо важливо зробити це зараз, ще до квантового переходу, при якому відбудеться потік високочастотної енергії. Чи вірите ви в це, чи відчуваєте зміни чи ні, але ці зміни дійсно є. Ці зміни такі, що зараз просвітління / пробудження досягти значно легше, ніж будь-ніюудь 10 років тому!

Ви - вже потенційно просвітлений, потенційно будда, це закладено в вас, це повинно розкритися, це повинно вирватися на свободу !!!
Поділися в соціальних мережах:


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Схожі
А чи потрібно прагнути до просвітління?А чи потрібно прагнути до просвітління?
Що дає адвайта і просвітлення?Що дає адвайта і просвітлення?
Ступені просвітленняСтупені просвітлення
Вчення просвітленого модестаВчення просвітленого модеста
Як знайти потрібну людину в сновидінні?Як знайти потрібну людину в сновидінні?
» » Просвітлення - це повернення до себе
© 2021 henuathatsit.ru