henuathatsit.ru

Ігор чебанов «звернення до бога і божественного»

Відео: Звернення до бога минулого

Ігор Чебанов «Звернення до Бога і божественного»Безпосередньо до Бога Всевишнього, як верховної божественної особистості і трансцендентному джерела всього існуючого, - можливості звернутися немає, так як і вишенаписанное слова вже є текстуальному, понятійним, смисловими і символічними формами (в певному сенсі ідолами). Зрозумівши і погодившись з цим, в простоті серця по милості Господа можливий нез`ясований контакт шукає і Шуканого, люблячого і Коханого, я і Я, людини і Бога. Повнота життя, щастя і сенсу цього - невимовна. Так поширить Господь милість на всіх, хто читає ці рядки, і так зійде Слава Божа над ними!

Таке спів-буття трапляється з безумовно і цілком спраглої цієї зустрічі душею, задихається і не знаходить собі місця поза зв`язку з цим, готової залишити все заради цього, не дивлячись на весь драматизм такого вибору. Таких палаючих і спраглих - не так вже й багато.

Більшість залучених до Духовного зростання душ мають крім цього устремління ще й важливі для свого земного життя орієнтири і турботи, які не готові залишити, та й не вважають це правильним і необхідним. Своєю життєвою метою і навіть місією ці душі вважають за належне зв`язати, згармонізувати, поєднати духовне і земне (соціальне, сімейне, тілесне і т.д.) Така життєва стратегія бажає не стільки самою Істини, скільки життя під покровом Істини, так, щоб Її присутність відчувалася в тканини життя, і від цього життя ставало більш повноцінно, радісніше, вільніше, вище і чистіше. Для таких душ важлива особиста свобода, яку вони реалізують, вивільняючи від непотрібних стримуючих факторів і заборон, і прагнучи до натхненною, наповненою любов`ю і творчістю життя.

Ті ж душі, для яких найвищою цінністю став контакт з божественним, здійснюють таке спілкування в різних формах, в залежності від своїх індивідуальних особливостей, переваг та підготовленості.


Ігор Чебанов «Звернення до Бога і божественного» Ігор Чебанов «Звернення до Бога і божественного» Ігор Чебанов «Звернення до Бога і божественного»

* Хтось ділиться з Богом усіма життєвими ситуаціями: Як проблемами, труднощами і питаннями, так і радощами і набуття. Головне при цьому - не забути після свого монологу чуйно і досить довго слухати серцем Велику Тишу, інакше для відповіді, навчання і настанови може не залишитися часу. Подяка і священний трепет природним чином наповнюють ці душі під час такого діалогу.

* Для тих, хто відчуває, читав і прийняв, ту істину, що Господь знає наші думки і почуття ще до того, як ми висловили їх словами, - природніше безмовне підношення своїх турбот, питань і життєвих ситуацій на волю Божу. У такому випадку під час молитви або далі, протягом дня може виникнути безсумнівна ясність щодо своїх подальших дій. Або ж навколишня дійсність може почати розгортатися знаковим чином: від тонких натяків до явних напрямних впливів, що ведуть до розв`язання ситуацій, які були присутні в запиті-зверненні. Стан активного, стійкого очікування, внутрішньої готовності сприйняти відповідь може бути корисним, але частіше за все, при щирому запиті такий стан формується автоматично.

* Є й ті, для кого спілкування з божественним має на увазі виключно прославляння Вседающего і Всезнаючого, сповненого любові і турботи, мудрості і святості. Життєві ж обставини, в тому числі і турботи, проблеми, сприймаються як цінні обдарування і уроки, які ведуть по шляху Єднання. Над такими душами сходить слава Божа.

Автор:
Чебанов Ігор
Поділися в соціальних мережах:


Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Схожі
Чому не можна відспівувати самогубців в православної церквиЧому не можна відспівувати самогубців в православної церкви
Як пояснити дитині, хто такий богЯк пояснити дитині, хто такий бог
Ігор чебанов «різдво христове і космічне колесо сансари»Ігор чебанов «різдво христове і космічне колесо сансари»
Чебанов игорь «сутнісна і прикладна духовність»Чебанов игорь «сутнісна і прикладна духовність»
Недвойственное християнствоНедвойственное християнство
» » Ігор чебанов «звернення до бога і божественного»
© 2021 henuathatsit.ru